Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27102
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorОщипок, І. М.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorOshchypok, I. M.-
dc.date.accessioned2020-10-28T11:59:04Z-
dc.date.available2020-10-28T11:59:04Z-
dc.date.issued2020-10-28-
dc.identifier.citationРобоча програма виробничої практики для студентів 4 курсу факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091 705 "Технологія жирів і жирозамінників" / розроб. Кравців Р. Й., Паска М. З., Ощипок І. М. - Львів, 2004. - 22 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27102-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтехнологія жирівuk_UA
dc.subjectтехнологія жирозамінниківuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.titleРобоча програма виробничої практики для студентів 4 курсу факультету харчових технологій за спеціальністю 7.091 705 "Технологія жирів і жирозамінників"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
метод.вказ._2004_виробнича практика.pdf317.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.