Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27083
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorЛичук, М. Г.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorLychuk, M. H.-
dc.date.accessioned2020-10-28T07:24:25Z-
dc.date.available2020-10-28T07:24:25Z-
dc.date.issued2020-10-28-
dc.identifier.citationКравців Р. Й. Технологічна оцінка хімічного складу яловичини при застосуванні мікроелементних добавок / Кравців Р. Й., Паска М. З., Личук М. Г. // Наукові праці [ [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2006. - Вип. 28, т. 2. - С. 365.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27083-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectтехнологічна оцінка хімічного складуuk_UA
dc.subjectзастосування мікроелементних добавокuk_UA
dc.titleТехнологічна оцінка хімічного складу яловичини при застосуванні мікроелементних добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Nauk praci Odes'ka_Nac Akad Harch Tehnol_Vypusk N 28 Tom 2.pdf234.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.