Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27082
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorЛичук, М. Г.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorLychuk, M. H.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-10-28T07:10:47Z-
dc.date.available2020-10-28T07:10:47Z-
dc.date.issued2020-10-28-
dc.identifier.citationКравців Р. Й. Кролівництво : біологічні основи та м'ясна продуктивність / Р. Й. Кравців, М. Г. Личук, М. З. Паска // Мясной бизнес. - 2006. - № 9(49). - С. 95.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27082-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкролівництвоuk_UA
dc.subjectм'ясна продуктивністьuk_UA
dc.subjectбіологічні основиuk_UA
dc.titleКролівництво : біологічні основи та м'ясна продуктивністьuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Meat Busines N9 (49) 2.pdf347.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.