Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27081
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравців, Р. Й.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorБіленчук, Р. В.-
dc.contributor.authorЛичук, М. Г.-
dc.contributor.authorKravtsiv, R. Y.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorBilenchuk, R. V.-
dc.contributor.authorLychuk, M. H.-
dc.date.accessioned2020-10-27T13:40:40Z-
dc.date.available2020-10-27T13:40:40Z-
dc.date.issued2020-10-27-
dc.identifier.citationТехнологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиці / Р. Й. Кравців, М. З. Паска, Р. В. Біленчук, М. Г. Личук // Мясной бизнес. - 2006. - № 9(49). - С. 82-83.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27081-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясо птиціuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectтехнологічні аспекти виробництваuk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти виробництва напівфабрикатів із м'яса птиціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Meat Busines N9 (49) 1.pdf821.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.