Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27080
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБіленчук, Р. В.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorЛичук, М. Г.-
dc.contributor.authorBilenchuk, R. V.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorLychuk, M. H.-
dc.date.accessioned2020-10-27T13:31:21Z-
dc.date.available2020-10-27T13:31:21Z-
dc.date.issued2020-10-27-
dc.identifier.citationБіленчук Р. В. Особливості забою / Р. В. Біленчук, М. З. Паска, Личук М. Г. // Мясной бизес. - 2006. - № 8(48). - С. 89.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27080-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectстраусuk_UA
dc.subjectособливості забоюuk_UA
dc.titleОсобливості забоюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2006 Meat Busines N8 (48).pdf432.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.