Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27050
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, Марія Зіновіївна | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia Zinoviivna | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-26T08:38:43Z | - |
dc.date.available | 2020-10-26T08:38:43Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-26 | - |
dc.identifier.citation | Стандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології" / розроб. Паска М. З. та ін. - Київ : МОН України, 2020. - 14 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27050 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | вища освіта | uk_UA |
dc.subject | стандарт вищої освіти України | uk_UA |
dc.subject | виробництво та технології | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.title | Стандарт вищої освіти України другий (магістерський) рівень, галузь знань 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Kharchovi_tekhnolohiyi_mahistr_стандард_розробник Паска.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.