Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26904
Title: Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань - 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність - 241 „Готельно-ресторанна справа”
Authors: Паска, М. З.
Маслійчук, О. Б.
Paska, M. Z.
Masliichuk, O. B.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: сомельє
організація роботи
навчальна програма
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 19-Oct-2020
Citation: Організація роботи сомельє : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузь знань - 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність - 241 „Готельно-ресторанна справа” / розроб. Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів, 2020. - 7 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Організація роботи сомельє» є надати майбутнім спеціалістам знання з наукових основ виробництва та споживання алкогольних напоїв, практичні навички та вміння планувати і вирішувати виробничі завдання, відповідати за якість їхнього виконання, керувати процесом та впливати на культуру споживання вин.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26904
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма сомельє_Паска_Маслійчук.pdf499.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.