Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26874
Title: | Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа |
Authors: | Гузар, У. Є. Huzar, U. Ye. Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | конкурентоспроможність заклади індустрії гостинності навчальна програма кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Issue Date: | 16-Oct-2020 |
Citation: | Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 11 с. |
Abstract: | Метою викладання навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності» є формування в майбутніх фахівців компетентності щодо об’єктивних закономірностей, механізмів та особливостей сучасної конкуренції та конкурентоспроможності закладів індустрії гостинності, а також набуття ними практичних навичок та вмінь аналізу конкурентних переваг, діагностики рівня конкурентоспроможності підприємства готельно-ресторанного бізнесу (далі - ГРБ), розроблення та реалізації заходів щодо її нарощування. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26874 |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навчальна програма_КЗІГ_Гузар.pdf | 374.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.