Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26874
Title: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Authors: Гузар, У. Є.
Huzar, U. Ye.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: конкурентоспроможність
заклади індустрії гостинності
навчальна програма
кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Issue Date: 16-Oct-2020
Citation: Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 11 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності» є формування в майбутніх фахівців компетентності щодо об’єктивних закономірностей, механізмів та особливостей сучасної конкуренції та конкурентоспроможності закладів індустрії гостинності, а також набуття ними практичних навичок та вмінь аналізу конкурентних переваг, діагностики рівня конкурентоспроможності підприємства готельно-ресторанного бізнесу (далі - ГРБ), розроблення та реалізації заходів щодо її нарощування.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26874
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма_КЗІГ_Гузар.pdf374.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.