Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26873
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузар, У. Є. | - |
dc.contributor.author | Huzar, U. Ye. | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-16T09:32:26Z | - |
dc.date.available | 2020-10-16T09:32:26Z | - |
dc.date.issued | 2020-10-16 | - |
dc.identifier.citation | Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2020. - 11 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26873 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни “Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок щодо методів аналізу діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, маркетингових, менеджерських процесів впливу на діяльність підприємств ГРБ, стратегічного аналізу діяльності підприємств ГРБ | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | підприємства | uk_UA |
dc.subject | аналіз діяльності | uk_UA |
dc.subject | навчальна програма | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.title | Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навчальна програма АДПГРБ_Гузар.pdf | 501.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.