Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26640
Title: Методологія харчової науки : програма навчальної дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ
Authors: Паска, М. З.
Михайлицька, О. Р.
Paska, M. Z.
Mykhailytska, O. R.
Keywords: методологія харчової науки
навчальна програма
спеціальність "Харчові технології"
Issue Date: 17-Sep-2020
Citation: Методологія харчової науки : програма навчальної дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти "магістр" спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ / розроб. М. З. Паска, О. Р. Михайлицька. - Київ, 2016. - 10 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26640
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методологія харчової науки_програма.pdf283.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.