Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26639
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадчук, О. В.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМартинюк, І. О.-
dc.contributor.authorRadchuk, O. V.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMartyniuk, I. O.-
dc.date.accessioned2020-09-17T11:38:46Z-
dc.date.available2020-09-17T11:38:46Z-
dc.date.issued2020-09-17-
dc.identifier.citationІнноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗ / розроб. О. В. Радчук, М. З. Паска, І. О. Мартинюк. - Київ, 2016. - 10 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26639-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчові наукиuk_UA
dc.subjectнавчальна програмаuk_UA
dc.subjectспеціальність "Харчові технології"uk_UA
dc.titleІнноваційний інжиніринг м'ясопереробних підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки здобувачів вищої освіти "магістр", спеціальності 181 "Харчові технології" в аграрних ВНЗuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інноваційний інжиніринг_програма (1).pdf860.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.