Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26502
Title: Методика розвитку рухових якостей учнів основної школи на уроках фізичної культури з урахуванням рівнів біологічного розвитку
Keywords: диференціація фізичних навантажень
фізичний розвиток
комп’ютерна програма «Здоров’я школяра»
рівень біологічного розвитку
рухові якості
уроки фізичної культури
учні
Issue Date: 9-Sep-2020
Publisher: Харківський нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна
Citation: Жерновнікова Я. В. Методика розвитку рухових якостей учнів основної школи на уроках фізичної культури з урахуванням рівнів біологічного розвитку : автореф. дис. ...канд. пед. наук : [спец.] 13.00.02 "Теорія та методика навчання (фізична культура, основи здоров’я)" / Жерновнікова Яна Вікторівна ; Харківський нац. ун-т ім. В. Н. Каразіна. - Харків, 2019. - 25 с.
Abstract: Дисертація присвячена проблемі розвитку рухових якостей учнів 5–7-х класів на основі впровадження диференційованого підходу з урахуванням їх рівнів біологічного розвитку та використанням засобів комп’ютерних технологій. Розроблено комп’ютерну програму, яка дозволяє оптимізувати роботу вчителя фізичної культури з обліку й аналізу даних про фізичний розвиток і фізичну підготовленість учнів, з метою реалізувати диференційований підхід на уроках фізичної культури в школі. Розроблено та експериментально перевірено ефективність методики розвитку рухових якостей учнів основної школи на уроках фізичної культури з урахуванням рівнів біологічного розвитку. Досліджено вікові зміни фізичного розвитку, загальної фізичної підготовленості учнів 5–7-х класів, виявлено рівні біологічного розвитку, як важливі фактори, що впливають на успішність занять фізичною культурою.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26502
Appears in Collections:Автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Жерновнікова - aref_2019.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.