Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26466
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаслійчук, О. Б.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMasliichuk, O. B.-
dc.date.accessioned2020-09-07T09:53:12Z-
dc.date.available2020-09-07T09:53:12Z-
dc.date.issued2020-09-07-
dc.identifier.citationПаска М. З. Стан і тенденції розвитку м'ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. - Харків: ХДУХТ, 2020. - Ч.1. - С. 44-46.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26466-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.subjectресторанна індустріяuk_UA
dc.subjectмясні напівфабрикатиuk_UA
dc.titleСтан і тенденції розвитку м'ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустріїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20 Paska _.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.