Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26466
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Маслійчук, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, O. B. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-07T09:53:12Z | - |
dc.date.available | 2020-09-07T09:53:12Z | - |
dc.date.issued | 2020-09-07 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Стан і тенденції розвитку м'ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. - Харків: ХДУХТ, 2020. - Ч.1. - С. 44-46. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26466 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | ресторанна індустрія | uk_UA |
dc.subject | мясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.title | Стан і тенденції розвитку м'ясних напівфабрикатів, збагачених люпином і дивосилом, для ресторанної індустрії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20 Paska _.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.