Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25877
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорецький, Юрій-
dc.contributor.authorПараняк, Наталія-
dc.contributor.authorBoretskyi, Yurii-
dc.contributor.authorParaniak, Nataliia-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2020-05-27T07:04:31Z-
dc.date.available2020-05-27T07:04:31Z-
dc.date.issued2020-05-27-
dc.identifier.citationБіохімія : робоча програма навчальної дисципліни спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа" факультету туризму / розроб. Параняк Н. М., Борецький Ю. Р. - Львів, 2019. - 11 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25877-
dc.description.abstractМета : оволодіти знаннями про воду як універсальне дисперсне середовище живих організмів, будову і властивості молекул води, а також активну реакцію середовища та механізм дії буферних систем. Оволодіти знаннями про вуглеводи як основне джерело енергії, та ліпіди. Вивчити їх будову, властивості, вміст в організмі та біологічну роль. З’ясувати будову, властивості, біологічну роль білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму. Ознайомитися з ферментами і функціями, які вони оволодіти знаннями про перетворення вуглеводів в процесі травлення і на клітинному рівні, обмін жирів в організмі і при м’язовій діяльності зокрема, з’ясувати обмін білків і нуклеїнових кислот як важливої складової частини живого організму виконують в організмі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectБіохіміяuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectпрограма навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми лабораторних занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectіндивідуальні завданняuk_UA
dc.subjectконтрольні питанняuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleБіохімія : робоча програма навчальної дисципліни спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа" факультету туризмуuk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
robocha_biochim_ГРС.pdf454.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.