Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25875
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШавель, Христина-
dc.contributor.authorShavel, Khrystyna-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2020-05-26T09:57:13Z-
dc.date.available2020-05-26T09:57:13Z-
dc.date.issued2020-05-26-
dc.identifier.citationМетодики визначення органолептичних властивостей та кислотності хліба : лабораторна робота № 9 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25875-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectСанітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексівuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectлабораторна роботаuk_UA
dc.titleМетодики визначення органолептичних властивостей та кислотності хліба : лабораторна робота № 9 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Лабораторні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лабораторна робота_9_Шавель.pdf442.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.