Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25864
Title: | Профілактика виникнення харчових захворювань мікробного та немікробного походження у готельно-ресторанних комплексах : лекція № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Шавель, Христина Shavel, Khrystyna Кафедра біохімії та гігієни |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів спеціальність "Готельно-ресторанна справа" імунітет інфекційні захворювання харчові отруєння гельмінтози |
Issue Date: | 26-May-2020 |
Citation: | Шавель Х. Є. Профілактика виникнення харчових захворювань мікробного та немікробного походження у готельно-ресторанних комплексах : лекція № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / Шавель Х. Є. - Львів, 2019. - 7 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25864 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лек_8_Шавель.pdf | 340.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.