Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25860
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шавель, Христина | - |
dc.contributor.author | Shavel, Khrystyna | - |
dc.contributor.author | Кафедра біохімії та гігієни | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-26T08:19:53Z | - |
dc.date.available | 2020-05-26T08:19:53Z | - |
dc.date.issued | 2020-05-26 | - |
dc.identifier.citation | Шавель Х. Є. Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання закладів ресторанного господарства та особистої гігієни персоналу : лекція № 4 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / Шавель Х. Є. - Львів, 2019. - 8 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25860 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра біохімії та гігієни | uk_UA |
dc.subject | Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | санітарно-гігієнічні вимоги | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | гігієна персоналу | uk_UA |
dc.title | Санітарно-гігієнічні вимоги до утримання закладів ресторанного господарства та особистої гігієни персоналу : лекція № 4 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» | uk_UA |
dc.type | Synopsis | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лек_4_Шавель.pdf | 270.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.