Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25859
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШавель, Христина-
dc.contributor.authorShavel, Khrystyna-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2020-05-25T15:05:39Z-
dc.date.available2020-05-25T15:05:39Z-
dc.date.issued2020-05-25-
dc.identifier.citationШавель Х. Є. Санітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та об'ємно-планувальних рішень закладів ресторанного господарства : лекція № 3 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа» / Шавель Х. Є. - Львів, 2019. - 8 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25859-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectСанітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексівuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectсанітарно-гігієнічні вимогиuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectпроектування виробничих приміщеньuk_UA
dc.titleСанітарно-гігієнічні вимоги до розміщення та об'ємно-планувальних рішень закладів ресторанного господарства : лекція № 3 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeSynopsisuk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лек_3_Шавель.pdf275.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.