Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25857
Title: | Вступ у санітарію та гігієну, їх історія розвитку. Методи дослідження, які використовуються у санітарії та гігієні. Санітарний нагляд за закладами ресторанного господарства : лекція № 1 для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Authors: | Шавель, Христина Shavel, Khrystyna Кафедра біохімії та гігієни |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів санітарія гігієна заклади ресторанного господарства |
Issue Date: | 25-May-2020 |
Citation: | Шавель Х. Є. Вступ у санітарію та гігієну, їх історія розвитку. Методи дослідження, які використовуються у санітарії та гігієні. Санітарний нагляд за закладами ресторанного господарства : лекція № 1 для студентів напрямку підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» / Шавель Х. Є. - Львів, 2019. - 7 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25857 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лек_1_Шавель.pdf | 259.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.