Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25553
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавленчик, Анатолій-
dc.contributor.authorPavlenchyk, Anatolii-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2020-05-04T07:46:05Z-
dc.date.available2020-05-04T07:46:05Z-
dc.date.issued2020-05-
dc.identifier.citationПавленчик А. О. Менеджмент організацій : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти "бакалавр" / Павленчик А. О. - Львів, 2020. - 145 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25553-
dc.description.abstractКонспект лекцій призначений для вивчення теоретичних і практичних аспектів менеджменту організацій. Матеріали подані відповідно до програми навчальної дисципліни "Менеджмент організацій" і мають на меті сформувати у майбутніх фахівців галузі туризму знань та вмінь із управління організаціями для застосування їх на практиці в туристичній підприємницькій сфері та інших виробничо-господарських організаціях. У конспекті послідовно розглянуто всі аспекти, категорії та положення менеджменту організацій, зокрема: сутність та види організацій, відносини в системі менеджменту, структура управління організацією та її стратегія, організаційний розвиток, управління ефективністю організацій, організаційна культура організацій, управлінський контроль та інше. Курс лекцій сформовано автором на базі навчальних посібниківuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.subjectМенеджмент організаційuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectорганізаціїuk_UA
dc.subjectрозподіл праціuk_UA
dc.subjectделегування повноваженьuk_UA
dc.subjectцентралізаціяuk_UA
dc.subjectдецентралізаціяuk_UA
dc.subjectкоординаціяuk_UA
dc.subjectуправління організацієюuk_UA
dc.titleМенеджмент організацій : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти "бакалавр"uk_UA
dc.typeSynopsisuk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Опорний конспект лекцій_МО_ГРС.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.