Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25389
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorЯнісів, Юлія-
dc.contributor.authorKorkuna, Oryslava-
dc.contributor.authorYanisiv, Yuliia-
dc.date.accessioned2020-04-23T10:56:00Z-
dc.date.available2020-04-23T10:56:00Z-
dc.date.issued2020-04-23-
dc.identifier.citationКоркуна О. Сучасні напрями проектування закладів готельно-ресторанного господарства / Орислава Коркуна, Юлія Янісів // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). - Львів, 2020. - С. 35-38.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25389-
dc.description.abstractПроєктування підприємства – це розроблення комплексної технічної документації, на підставі якої здійснюють будівництво або реконструкцію на відведеній для цього земельній ділянці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectпроектування закладівuk_UA
dc.titleСучасні напрями проектування закладів готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_2020_10_35-38.pdf88.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.