Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25385
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарпова, Марта-
dc.contributor.authorКарпов, Андрій-
dc.contributor.authorГолод, Андрій-
dc.contributor.authorKarpova, Marta-
dc.contributor.authorKarpov, Andrii-
dc.contributor.authorHolod, Andrii-
dc.date.accessioned2020-04-23T10:18:00Z-
dc.date.available2020-04-23T10:18:00Z-
dc.date.issued2020-04-23-
dc.identifier.citationКарпова М. Кава: технології виробництва та способи приготування / Марта Карпова, Андрій Карпов, Андрій Голод // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). – Львів, 2020. - Львів, 2020. - С. 25-27.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25385-
dc.description.abstractВідповідно до сучасних тенденцій розвитку кавової індустрії, зокрема завдяки стрімкому розвиткові кав’ярень «третьої хвилі», стали популярними альтернативні методи заварювання кави–приготування напоїв вручну. Основні з них – «кемекс» (приготування кави у спеціальній скляній колбі, схожій на пісочний годинник) та «аеропрес» (приготування відбувається через продавлювання залитою гарячою водою кави через помпу під дією м’язової сили баристи). Альтернативні методи заварювання кави стали закономірним результатом високої популярності цього напою і попиту на інноваційні рішення у сфері кавової індустрії.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкаваuk_UA
dc.titleКава: технології виробництва та способи приготуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_2020_07_25-27.pdf87.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.