Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25338
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Лілія-
dc.contributor.authorIvanova, Liliia-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2020-04-14T11:44:44Z-
dc.date.available2020-04-14T11:44:44Z-
dc.date.issued2020-04-14-
dc.identifier.citationPR та Інтернет технології в індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти "Бакалавр" галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму / розроб. Іванова Л. О. - Львів, 2020. - 9 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25338-
dc.description.abstractМета дисципліни “PR та Інтернет технології в індустрії гостинності” є формування системи знань про види PR, особливості PR-технологій, механізмів їх створення та впливу в індустрії гостинності; комплекс знань, умінь і навичок, необхідних для підвищення ефективності професійної діяльності за допомогою засобів інформаційних технологій в індустрії гостинності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.subjectPR та Інтернет технології в індустрії гостинностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectпрограма навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectіндивідуальні завданняuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titlePR та Інтернет технології в індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти "Бакалавр" галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризмуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча програма PR та ІТ в ІГ ГРС.pdf500.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.