Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25287
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorKorkuna, Oryslava-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-04-09T09:16:43Z-
dc.date.available2020-04-09T09:16:43Z-
dc.date.issued2020-04-09-
dc.identifier.citationКоркуна О. Ціноутворення готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів ІІІ курсу денної та заочної форми навчання / Коркуна Орислава. - Львів, 2019. - 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25287-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectЦіноутворення готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subject3 курсuk_UA
dc.subjectціноутворенняuk_UA
dc.subjectкласифікація цінuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleЦіноутворення готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» для студентів ІІІ курсу денної та заочної форми навчанняuk_UA
dc.typeSynopsisuk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Конспект лекцій ЦГРБ.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.