Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24955
Title: | Управління персоналом : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” |
Authors: | Павленчик, Наталія Pavlenchyk, Nataliia Кафедра економіки та менеджменту |
Keywords: | кафедра економіки та менеджменту Управління персоналом спеціальність "Готельно-ресторанна справа" інформаційний обсяг навчальної дисципліни рекомендована література екзаменаційні вимоги |
Issue Date: | 12-Mar-2020 |
Citation: | Управління персоналом : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” / розроб. Павленчик Н. Ф. - Львів, 2019. - 12 с. |
Abstract: | Метою дисципліни «Управління персоналом» є формування комплексу теоретичних знань і практичних навичок щодо розробки та здійснення кадрової політики в сучасних організаціях, добору та розміщення персоналу, оцінювання та розвитку працівників, а також забезпечення цілеспрямованого та ефективного використання персоналу організацій. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24955 |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Прогр Навч_УП_ГРС.pdf | 277.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.