Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24859
Title: Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація ресторанного господарства
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
теми практичних занять
2 курс
Issue Date: 6-Mar-2020
Citation: Паска М. З. Організація ресторанного господарства : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" : у 2 ч. / Паска М. З. - Львів, 2019. - Ч. 1. - 89 с.
Abstract: Мета та завдання навчальної дисципліни Метою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують формування у студентів організаторських здібностей, вироблення практичних навичок і вмінь вирішення поставлених завдань в процесі виробничої діяльності, вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, освоєння принципів обслуговування різних контингентів споживачів у закладах та поза їх межами і особливості їх розвитку на сучасному етапі.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24859
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод вказівки для практ робіт ОРГ.pdf2.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.