Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24330
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коркуна, Орислава | - |
dc.contributor.author | Korkuna, Oryslava | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-11T13:12:22Z | - |
dc.date.available | 2020-02-11T13:12:22Z | - |
dc.date.issued | 2020-02-11 | - |
dc.identifier.citation | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2019. - 10 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24330 | - |
dc.description.abstract | Метою дисципліни ціноутворення в готельно – ресторанному бізнесі є вивчення комплексу економічних, політичних, соціальних та психологічних факторів, економічного потенціалу підприємств готельно – ресторанного бізнесу з метою здійснення ефективної цінової політики. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | інформаційний обсяг навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Навчальна програма Ціноутворення в ГРБ.pdf | 493.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.