Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24330
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorKorkuna, Oryslava-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-11T13:12:22Z-
dc.date.available2020-02-11T13:12:22Z-
dc.date.issued2020-02-11-
dc.identifier.citationЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2019. - 10 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24330-
dc.description.abstractМетою дисципліни ціноутворення в готельно – ресторанному бізнесі є вивчення комплексу економічних, політичних, соціальних та психологічних факторів, економічного потенціалу підприємств готельно – ресторанного бізнесу з метою здійснення ефективної цінової політики.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectінформаційний обсяг навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма Ціноутворення в ГРБ.pdf493.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.