Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24277
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-06T13:08:52Z-
dc.date.available2020-02-06T13:08:52Z-
dc.date.issued2020-02-06-
dc.identifier.citationКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 26 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24277-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectтеми практичних занятьuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод рекоменд семінари і практичні КЗІГ.pdf953.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.