Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24273
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-06T12:33:57Z | - |
dc.date.available | 2020-02-06T12:33:57Z | - |
dc.date.issued | 2020-02-06 | - |
dc.identifier.citation | Основи кулінарної майстерності : конспект лекцій для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання / уклад. О. П. Іжевська. - Львів, 2020. - 106 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24273 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Основи кулінарної майстерності | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | малювання | uk_UA |
dc.subject | ліплення | uk_UA |
dc.subject | способи оздоблення | uk_UA |
dc.title | Основи кулінарної майстерності : конспект лекцій для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" денної та заочної форми навчання | uk_UA |
dc.type | Synopsis | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
конспект лекцій ОКМ.pdf | 2.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.