Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24272
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-02-06T12:25:05Z-
dc.date.available2020-02-06T12:25:05Z-
dc.date.issued2020-02-06-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24272-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОрганізація барної справиuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectзалікові вимогиuk_UA
dc.titleОрганізація барної справи : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Залікові вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Залікові вимоги Організація барної справи.pdf358.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.