Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24219
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.contributor.authorГолод, Андрій-
dc.contributor.authorHolod, Andrii-
dc.date.accessioned2020-02-04T09:58:46Z-
dc.date.available2020-02-04T09:58:46Z-
dc.date.issued2020-02-04-
dc.identifier.citationОснови кулінарної майстерності : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) / розроб. Голод А. П. - Львів, 2020. - 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24219-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОснови кулінарної майстерностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subject2 курсuk_UA
dc.subjectзалікові вимогиuk_UA
dc.titleОснови кулінарної майстерності : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Залікові вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Залікові вимоги Основи кулінарної майстерності.pdf365.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.