Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24142
Title: Формування готовності майбутніх вчителів фізичної культури до професійної самореалізації в оздоровчій діяльності з позицій сьогодення
Authors: Данилевич, Мирослава
Романчук, Ольга
Danylevych, Myroslava
Romanchuk, Olha
Keywords: професійна підготовка
вчитель фізичної культури
готовність
інноваційні технології
оздоровча діяльність
Issue Date: 2019
Citation: Данилевич М. В. Формування готовності майбутніх вчителів фізичної культури до професійної самореалізації в оздоровчій діяльності з позицій сьогодення / Данилевич М. В., Романчук О. В. // Науковий часопис НПУ ім. М. П. Драгоманова. Серія 15, Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт) : зб. наук. пр. – Київ, 2019. – Вип. 5(113)19. – С. 47–51.
Abstract: Стаття присвячена проблемі професійної підготовки майбутніх фізкультурних фахівців до оздоровчої діяльності в умовах сучасної парадигми вищої освіти. Проаналізовано результати опитування студентів та викладачів закладів вищої освіти України щодо рівня їх знань, вмінь та навичок, необхідних для успішної самореалізації в оздоровчій діяльності. Визначено ступінь сформованості готовності майбутніх фахівців з фізичного виховання до подальшої професійної діяльності. Зазначено на доцільності реформування існуючої системи підготовки фізкультурних кадрів в Україні, що сприяло б підвищенню рівня готовності майбутніх вчителів фізичної культури.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24142
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Данилевич_Романчук_2019.pdf147.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.