Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23941
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-01-21T09:43:41Z-
dc.date.available2020-01-21T09:43:41Z-
dc.date.issued2020-01-21-
dc.identifier.citationЕтнічні особливості гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23941-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни “Етнічні особливості гостинності” є формування у студентів фундаментальних знань щодо етнічних особливостей індустрії гостинності в Україні та розвинених країнах світу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectЕтнічні особливості гостинностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectпрограма навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.subjectтеми практичних занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleЕтнічні особливості гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча НП ЕОГ.pdf795.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.