Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23939
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-01-21T09:30:11Z-
dc.date.available2020-01-21T09:30:11Z-
dc.date.issued2020-01-21-
dc.identifier.citationЕтнічні особливості гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 9 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23939-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни “Етнічні особливості гостинності” є формування у студентів фундаментальних знань щодо етнічних особливостей індустрії гостинності в Україні та розвинених країнах світу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectЕтнічні особливості гостинностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectінформаційний обсяг навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleЕтнічні особливості гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма_ЕОГ.pdf591.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.