Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23938
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-01-21T09:24:27Z-
dc.date.available2020-01-21T09:24:27Z-
dc.date.issued2020-01-21-
dc.identifier.citationОрганізація ресторанного господарства : екзаменаційні вимоги для студентів 2 курсу факультету туризму та ЗО галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 11 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23938-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОрганізація ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subject2 курсuk_UA
dc.subjectекзаменаційні вимогиuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleОрганізація ресторанного господарства : екзаменаційні вимоги підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Екзаменаційні вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
екзаменаційні вимоги ОРГ.pdf564.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.