Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23919
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-01-16T09:47:29Z-
dc.date.available2020-01-16T09:47:29Z-
dc.date.issued2020-01-16-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23919-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОснови індустрії гостинностіuk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.subjectтеми практичних занятьuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleОснови індустрії гостинності : методичні вказівки до проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Семінарські та практичні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
самостійна робота ОІГ.pdf384.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.