Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23823
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, Андрій-
dc.contributor.authorHolod, Andrii-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2019-12-27T08:10:21Z-
dc.date.available2019-12-27T08:10:21Z-
dc.date.issued2019-12-27-
dc.identifier.citationОснови індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальністі 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Голод А. П. - Львів, 2019. - 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23823-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни “Основи індустрії гостинності” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації індустрії гостинності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОснови індустрії гостинностіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectопис навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectпрограма навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectструктура навчальної дисципліниuk_UA
dc.subjectтеми семінарських занятьuk_UA
dc.subjectтеми практичних занятьuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectіндивідуальні завданняuk_UA
dc.subjectрозподіл балівuk_UA
dc.subjectшкала оцінюванняuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleОснови індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальністі 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typePlan or blueprintuk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Робоча програма ОІГ.pdf642.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.