Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23576
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузар, Уляна | - |
dc.contributor.author | Huzar, Uliana | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-28T09:20:58Z | - |
dc.date.available | 2019-11-28T09:20:58Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 98 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23576 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | підприємства готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | методи менеджменту персоналу | uk_UA |
dc.subject | кадрове діловодство | uk_UA |
dc.subject | конфлікти | uk_UA |
dc.subject | стресові ситуації | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | цінова політика | uk_UA |
dc.subject | збутова політика | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Synopsis | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
конспект лекцій АДПГРБ.pdf | 2.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.