Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23469
Title: | Білки та нуклеїнові кислоти. Будова, властивості, біологічна роль : лекція з навчальної дисципліни «Біохімія» для студентів спеціальності 241 "Готельно–ресторанна справа" |
Authors: | Параняк, Наталія Paraniak, Nataliia Кафедра біохімії та гігієни |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни Біохімія спеціальність "Готельно-ресторанна справа" білки нуклеїнові кислоти |
Issue Date: | 19-Nov-2019 |
Citation: | Параняк Н. М. Білки та нуклеїнові кислоти. Будова, властивості, біологічна роль : лекція з навчальної дисципліни «Біохімія» для студентів спеціальності 241 "Готельно–ресторанна справа" / Параняк Н. М. - Львів, 2019. - 15 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23469 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лекція 6. Білки, НК.pdf | 387.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.