Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23469
Title: Білки та нуклеїнові кислоти. Будова, властивості, біологічна роль : лекція з навчальної дисципліни «Біохімія» для студентів спеціальності 241 "Готельно–ресторанна справа"
Authors: Параняк, Наталія
Paraniak, Nataliia
Кафедра біохімії та гігієни
Keywords: кафедра біохімії та гігієни
Біохімія
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
білки
нуклеїнові кислоти
Issue Date: 19-Nov-2019
Citation: Параняк Н. М. Білки та нуклеїнові кислоти. Будова, властивості, біологічна роль : лекція з навчальної дисципліни «Біохімія» для студентів спеціальності 241 "Готельно–ресторанна справа" / Параняк Н. М. - Львів, 2019. - 15 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23469
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лекція 6. Білки, НК.pdf387.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.