Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23464
Title: | Вуглеводи. Будова, властивості, біологічна роль : лекція з навчальної дисципліни «Біохімія» для студентів спеціальності 241 "Готельно–ресторанна справа" |
Authors: | Параняк, Наталія Paraniak, Nataliia Кафедра біохімії та гігієни |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни Біохімія спеціальність "Готельно-ресторанна справа" вуглеводи |
Issue Date: | 19-Nov-2019 |
Citation: | Параняк Н. М. Вуглеводи. Будова, властивості, біологічна роль : лекція з навчальної дисципліни «Біохімія» для студентів спеціальності 241 "Готельно–ресторанна справа" / Параняк Н. М. - Львів, 2019. - 14 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23464 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лекція 2. Вуглеводи.pdf | 847.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.