Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22991
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорока, Василь-
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorSoroka, Vasyl-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.date.accessioned2019-11-04T09:50:34Z-
dc.date.available2019-11-04T09:50:34Z-
dc.date.issued2019-11-04-
dc.identifier.citationСорока В. Дослідження впливу теплової обробки на фізико-хімічні показники, амінокислотний та жирнокислотний склад сметанно-рослинних соусів / Василь Сорока, Орися Іжевська // День студентської науки: зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів : ЛДУФК, 2019. - С. 258-260.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22991-
dc.description.abstractМетою проведення досліджень було визначення фізико-хімічних показників амінокислотного та жирнокислотного складу сметанно-рослинних соусів, вплив термічної обробки на біологічну цінність продукту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФКuk_UA
dc.subjectдослідження теплової обробкиuk_UA
dc.subjectамінокислотний та жирокислотний склад соусівuk_UA
dc.titleДослідження впливу теплової обробки на фізико-хімічні показники, амінокислотний та жирнокислотний склад сметанно-рослинних соусівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"День студентської науки"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
StudN_2019_8_80.pdf444.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.