Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22987
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сікута, Христина | - |
dc.contributor.author | Sikuta, Khrystyna | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-04T09:31:55Z | - |
dc.date.available | 2019-11-04T09:31:55Z | - |
dc.date.issued | 2019-11-04 | - |
dc.identifier.citation | Сікута Х. Підходи до розроблення концепції ресторану на основі гендерної ідентичності / Христина Сікута // День студентської науки: зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів : ЛДУФК, 2019. - С. 255-257. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22987 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК | uk_UA |
dc.subject | концепція ресторану | uk_UA |
dc.subject | гендерна ідентичність | uk_UA |
dc.title | Підходи до розроблення концепції ресторану на основі гендерної ідентичності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "День студентської науки" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
StudN_2019_8_79.pdf | 445.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.