Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22987
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСікута, Христина-
dc.contributor.authorSikuta, Khrystyna-
dc.date.accessioned2019-11-04T09:31:55Z-
dc.date.available2019-11-04T09:31:55Z-
dc.date.issued2019-11-04-
dc.identifier.citationСікута Х. Підходи до розроблення концепції ресторану на основі гендерної ідентичності / Христина Сікута // День студентської науки: зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів : ЛДУФК, 2019. - С. 255-257.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22987-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФКuk_UA
dc.subjectконцепція ресторануuk_UA
dc.subjectгендерна ідентичністьuk_UA
dc.titleПідходи до розроблення концепції ресторану на основі гендерної ідентичностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"День студентської науки"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
StudN_2019_8_79.pdf445.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.