Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22980
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Джумига, Андріана | - |
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Dzhumyha, Andriana | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-04T09:01:00Z | - |
dc.date.available | 2019-11-04T09:01:00Z | - |
dc.date.issued | 2019-11-04 | - |
dc.identifier.citation | Джумига А. Збагачення хлібобулочних виробів концентратами харчових волокон / Андріана Джумига, Орися Іжевська // День студентської науки: зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів : ЛДУФК, 2019. - С. 246-248. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22980 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UA |
dc.subject | концентрати харчових волокон | uk_UA |
dc.title | Збагачення хлібобулочних виробів концентратами харчових волокон | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | "День студентської науки" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
StudN_2019_8_76.pdf | 451.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.