Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22980
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДжумига, Андріана-
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorDzhumyha, Andriana-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.date.accessioned2019-11-04T09:01:00Z-
dc.date.available2019-11-04T09:01:00Z-
dc.date.issued2019-11-04-
dc.identifier.citationДжумига А. Збагачення хлібобулочних виробів концентратами харчових волокон / Андріана Джумига, Орися Іжевська // День студентської науки: зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів : ЛДУФК, 2019. - С. 246-248.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22980-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФКuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectконцентрати харчових волоконuk_UA
dc.titleЗбагачення хлібобулочних виробів концентратами харчових волоконuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:"День студентської науки"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
StudN_2019_8_76.pdf451.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.