Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22737
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВар’ян, Ольга-
dc.contributor.authorVariian, Olha-
dc.date.accessioned2019-10-25T07:51:02Z-
dc.date.available2019-10-25T07:51:02Z-
dc.date.issued2019-10-25-
dc.identifier.citationВар’ян О. Глютен : користь та шкода від нього / Ольга Вар’ян // День студентської науки : зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів, 2019. - С. 87 - 89.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22737-
dc.description.abstractМета дослідження – проаналізувати білок глютен, з’ясувати його вплив на здоров’я людини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФКuk_UA
dc.subjectглютенuk_UA
dc.subjectздоров'яuk_UA
dc.subjectбілокuk_UA
dc.subjectвпливuk_UA
dc.subjectцеліакіяuk_UA
dc.titleГлютен : користь та шкода від ньогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"День студентської науки"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
StudN_2019_4_25.pdf448.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.