Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22737
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вар’ян, Ольга | - |
dc.contributor.author | Variian, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-25T07:51:02Z | - |
dc.date.available | 2019-10-25T07:51:02Z | - |
dc.date.issued | 2019-10-25 | - |
dc.identifier.citation | Вар’ян О. Глютен : користь та шкода від нього / Ольга Вар’ян // День студентської науки : зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів, 2019. - С. 87 - 89. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22737 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження – проаналізувати білок глютен, з’ясувати його вплив на здоров’я людини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК | uk_UA |
dc.subject | глютен | uk_UA |
dc.subject | здоров'я | uk_UA |
dc.subject | білок | uk_UA |
dc.subject | вплив | uk_UA |
dc.subject | целіакія | uk_UA |
dc.title | Глютен : користь та шкода від нього | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "День студентської науки" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
StudN_2019_4_25.pdf | 448.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.