Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22381
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2019-10-07T08:01:20Z-
dc.date.available2019-10-07T08:01:20Z-
dc.date.issued2019-10-07-
dc.identifier.citationОснови кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 1 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22381-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectОснови кулінарної майстерностіuk_UA
dc.subjectГотельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectпорядок оцінювання результатів навчанняuk_UA
dc.titleОснови кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.