Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22327
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, Андрій-
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorФеленчак, Юлія-
dc.contributor.authorHolod, Andrii-
dc.contributor.authorKorkuna, Oryslava-
dc.contributor.authorFelenchak, Yuliia-
dc.date.accessioned2019-10-01T11:27:20Z-
dc.date.available2019-10-01T11:27:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГолод А. Інституційне середовище туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в Україні в умовах децентралізації / Андрій Голод, Орислава Коркуна, Юлія Феленчак // Evropský časopis ekonomiky a managementu. - 2019. - Vol. 5, is. 4. - S. 78-85.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22327-
dc.description.abstractНезважаючи на тривалий період формування інституційних засад розвитку туризму та гостинності в Україні, наявне інституційне середовище ще досі не можна вважати збалансованим і несуперечливим. Водночас започатковані процеси децентралізації створюють нові можливості для розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу на рівні місцевих громад. Особливо перспективним є розвиток садиб сільського туризму, які можуть забезпечити суттєві додаткові доходи до місцевих бюджетів невеликих громад, на території яких не розташовані промислові підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтуристичний бізнесuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleІнституційне середовище туристичного та готельно-ресторанного бізнесу в Україні в умовах децентралізаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Голод Коркуна Феленчак стаття 2019.pdf385.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.