Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22265
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.contributor.author | Кафедра готельно-ресторанного бізнесу | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-19T10:57:55Z | - |
dc.date.available | 2019-09-19T10:57:55Z | - |
dc.date.issued | 2019-09-19 | - |
dc.identifier.citation | Основи кулінарної майстерності : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 11 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22265 | - |
dc.description.abstract | Мета дисципліни - ознайомлення студентів із креативними підходами до класичних і сучасних технологій продукції харчування, з особливостями технологічного процесу виготовлення прикрас та оздоблення для різноманітних видів реалізованої кулінарної та кондитерської продукції , здобуття навичок і вмінь пов'язувати їх з діяльністю закладів ресторанного господарства в умовах сучасності, опанування шляхів і методів виробництва прикрас та оздоблення для продукції харчування з урахуванням вимог створення продукції високої якості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | Основи кулінарної майстерності | uk_UA |
dc.subject | Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | опис навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | програма навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | структура навчальної дисципліни | uk_UA |
dc.subject | теми лабораторних занять | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | шкала оцінювання | uk_UA |
dc.subject | рекомендована література | uk_UA |
dc.title | Основи кулінарної майстерності : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Plan or blueprint | uk_UA |
Appears in Collections: | Робочі навчальні програми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
робоча програма Основи кулінарної майстерності.pdf | 698.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.