Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22261
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІжевська, Орися-
dc.contributor.authorIzhevska, Orysia-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2019-09-19T10:27:17Z-
dc.date.available2019-09-19T10:27:17Z-
dc.date.issued2019-09-19-
dc.identifier.citationУстаткування закладів готельно-ресторанного господарства : методичні рекомендації з організації і планування самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. - Львів, 2019. - 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22261-
dc.description.abstractСамостійна робота студентів з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» забезпечується системою навчально-методичних засобів, передбачених для вивчення цієї навчальної дисципліни: підручники, навчальні та методичні посібники та запропонована інструктивно-методична збірка. Методичні матеріали для самостійної роботи студентів, надані у збірці, передбачають можливість проведення самоконтролю з боку студента. Для самостійної роботи студенту також рекомендується відповідна фахова література.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectУстаткування закладів готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectрекомендована літератураuk_UA
dc.titleУстаткування закладів готельно-ресторанного господарства : методичні рекомендації з організації і планування самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Дидактичне забезпечення самостійної роботи



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.