Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22169
Title: Використання здоров’язбережувальних технологій у фізичному вихованні студентів спеціального медичного відділення. Теорія та практика.
Authors: Присяжнюк, С.
Keywords: фізичне виховання студентів
спеціальна медична група
здоров'язбережувальні технології
фізична підготовленість студентів
біологічний вік
навчально-тренувальний процес студентів
Issue Date: 2012
Publisher: Видавничий центр НУБіП України
Citation: Присяжнюк С. І. Використання здоров’язбережувальних технологій у фізичному вихованні студентів спеціального медичного відділення. Теорія та практика / Присяжнюк С. І. - Київ : Видавничий центр НУБіП України, 2012. – 425 с.
Abstract: У монографії викладено теоретико–методологічні основи та практичні питання у використанні здоров’язбережувальних технологій в процесі фізичного виховання студентів спеціального медичного відділення. Розглядаються актуальні проблеми розширення рухових можливостей студентів з різною нозологією захворювань та профілактики їх за рахунок раціональної організації рухової діяльності. На основі власних багаторічних досліджень серед студентської молоді автор пропонує оригінальні моделі здоров’язбережувальних технологій у використанні їх в процесі фізичного виховання. Для фахівців сфери фізичної культури і спорту, викладачів, студентів та аспірантів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22169
Appears in Collections:Монографія



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.